Vill du ha ett roligt jobb där du verkligen kan påverka och göra skillnad?

Vi söker en enhets / personalchef!

(ansökningsformulär längre ner på sidan)

Addera Omsorg AB är ett vårdbolag som levererar hemtjänst i Ljusdals kommun genom LOV. Vi erbjuder också servicetjänster med RUT avdrag.

Vår grundidé är att ge våra kunder tjänster, såväl omvårdnad som service, med hög kvalitet, personligt bemötande och kontinuitet.

Vi har vårt kontor mitt i Ljusdal, på Koppargården. Addera Omsorg har ca 45 tillsvidareanställda och drygt 150 kunder. Vi värnar om hembygden och använder oss av lokala samarbetspartners.


Arbetsuppgifter (några exempel):

Som person är du ansvarsfull och drivs av att påverka och göra skillnad för våra medarbetare och kunder. Du tycker om att driva utveckling tillsammans med medarbetarna, kollegorna och företagets ägare. På Addera Omsorg stimuleras man av att få jobba under stor frihet och har stora möjligheter att påverka hur företaget utvecklas. Detta kräver förstås också att du är driftig, ser möjligheter och har en förmåga att genom att bygga goda relationer som inspirerar medarbetarna.

Vi uppskattar även din kommunikativa förmåga vilket kommer väl till pass för såväl interna som externa relationer.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning förslagsvis inom hälso- och sjukvård, social omsorg, HR, eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig.

Som chef förväntas du arbeta för god arbetsmiljö, optimerad bemanning, nöjda kunder och för en budget i balans. Du hanterar både strategiska och operativa frågor, allt i nära samarbete med VD och planerare samt personalen.

Goda kunskaper i det svenska språket krävs.

Det är mycket meriterande om du tidigare varit chef inom vård och omsorg, äldreomsorg och eller hemtjänst. Kunskaper inom datasystemen TES och Treserva är en fördel.

Stämmer ovanstående in på dig? Varmt välkommen att söka!


Övrigt

Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan, dock senast 220515 vill vi ha den.

I den här rekryteringen har vi valt vilka kanaler vi vill synas i och undanber oss därför ytterligare erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

Tjänstgöringsgrad: 100%
Arbetstid: Mån-fre, 07.00-16.00
Tillträdesdag: 1 aug 2022

Kontaktpersoner för frågor:

Madeleine Hansback, nuvarande VD Tel: 072-53 80 697
Annika Öhlén, Nuvarande personal/enhetschef Tel: 072-09 23 423

Ansökan


Person- och kontaktuppgifter


Arbetslivserfarenhet


Övrigt meddelande


Bifoga dokument (max 2 mb)